Professionel anlægsgartner

Flisepest

Skal vi fjerne din flisepest?

Har dine fliser fået flisepest og ligner, at de godt kunne trænge til en ordentlig omgang fliserensning? Hos Granit og Sten, som ikke ligger langt fra Herning, har vi fundet den perfekte løsning til rensning af fliser. Du behøver slet ikke at bekymre dig om brugen af kemiske midler. Vores løsning er nemlig helt miljørigtig. Vi har netop fået en ny maskine, der kan fjerne alle former for mos, skidt og flisepest. Maskinen giver en helt miljøvenlig mulighed for, at du også kan holde dine fliser rener samtidig med at bevare miljøet.

Børsten er vores hemmelige våben

Vores hemmelige våben mod flisepest er den børste, som vi påsætter maskinen. Børsten er den perfekte flisepest fjerner. Indtil flere af vores kunder har mistænkt os for, at vi har lagt nye fliser i stedet for, at vi skulle have renset dem. Så rene bliver de! Efter brugen af maskinen er det vigtigt, at fliserne bliver skyllet rene. Dernæst skal de tørre, hvorefter man kan give dem en imprægnering med helt miljøvenlige produkter.

Lav en vedligeholdelsesaftale med os

Fliserne vil efter denne nye metode være betydeligt nemmere at holde. Du kan efter 1 år tilkøbe en vedligeholdelsesaftale, så dine fliser forbliver frie fra flisepest og andet snavs. Priserne starter fra 35,- pr. m2, og hvis der ønskes imprægnering af fliserne, pålægges der 10,- pr. m2. Vi kommer gerne ud og giver en demonstration af vores produkt. Så har du behov for at få renset fliser, der er blevet ramt af flisepest og vil helst have en miljøvenlig løsning? Kontakt os i dag og få et helt uforpligtende tilbud!

Bliv fri for flisepest

Flisepest kræver blot lys og fugt for at kunne vokse. Og lige præcis de elementer er der rigeligt af i Danmark. Derfor mister vores terrasser, belægningssten og flisegange ofte charmen og det flotte helhedsindtryk. Det er ærgerligt, særlig hvis det ligger tæt op af boligen og ses dagligt. Heldigvis kender vi alt til fliserensning, der fjerner pesten og efterlader fliserne så pæne og rene, at flere mistænker os for snyd. Vi bruger dog på ingen måde snyd eller ufine metoder – bare det helt rigtige værktøj.

Effektiv rensning af fliser

Hvis du også er træt af synet af sorte, hvide, grønne eller gule udvækster på dine pæne fliser, så er det tid til fliserensning. Der findes mange gør-det-selv metoder, men vi kan lige så godt sige det, som det er: det kræver hårdt fysisk arbejde og en lang indsats – og selvom du kan give dig i kast med at blokere for sollyset (der er en forudsætning for at flisepest kan dannes) eller slibe og skrubbe intenst med en stivbørstet kost og fugesand, så vil vi gerne stille et alternativ op: Ring til os, så er din flisepest hurtigt væk.

Vi anvender en specialmaskine og børster, der er beskrevet tidligere. Denne metode er både effektiv og skånsom, hvilket er essentielt for bekæmpelsen og fremtidig rensning af fliser. For bruger man en grov metode – som f.eks. en højtryksrenser – risikerer man at gøre sine fliser mere ru, hvilket giver flisepesten endnu bedre betingelser for vækst. Højtryksrensning (og andre hårde metoder) frarådes derfor kraftigt.

Vores maskine og børster er derimod konstrueret specifikt til rensning af fliser, hvilket giver det bedste resultat – uden at skade fliserne og skabe bedre betingelser for uønsket vækst. Med vores flisepest fjerner undgår du med andre ord at træde ind i en ond cirkel, hvor du på trods af gode intentioner risikerer at gøre terrassen, gangstien eller andre stenbelægninger til et sted, hvor flisepest trives optimalt.

Vi kommer og klarer det hele

Da vi har base tæt på Herning, er vi ofte at finde i dette område, hvor vi sørger for effektiv fliserensning.

Vi bringer naturligvis også gerne vores udstyr med til omkringliggende byer – ja, faktisk til alle husstande i hele Jylland, på Fyn og Sjælland.

Tag kontakt på tlf. 40 62 45 04 og få en effektiv, skånsom og miljøvenlig løsning, der bringer det bedste frem i dine fliser.

Mvh. Tom

Gran​it & Sten

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

1 Høgild Dambrug V. Thomas Clausen

2Ø. Høgildvej 1, 7400 Herning

5 CVR: 36274794

6 Følg os på Facebook

Hvem er vi

Hos Granit & sten sælger vi granit til haver, bede, indkørsler m.v. fra de store norske og svenske fjelde. 

Vi har skruet priserne helt i bund, og leverer direkte til din dør i hele Jylland, på Fyn og Sjælland. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Høgild Dambrug v/ Thomas Clausen

CVR​: 36274794

Ø. Høgildvej 12

7400 Herning